Larense Batten Rally 2024

De inschrijving voor de 2de editie van de Larense Batten Rally is nu geopend. Claim nu jouw plek op de startlijst voor zaterdag 25 mei en rijd mee in de toer- of sportklasse! Wil je naast meerijden ook extra exposure voor jouw bedrijf? Schrijf je dan in als sponsor!

Schrijf hier in!

Geen tijd te verliezen

Ronald, Addy en Koos zijn vaders van kinderen met de (nu nog) dodelijke ziekte van Batten. Deze korte film maakt pijnlijk duidelijk hoe urgent het is dat er een behandeling én medicijn wordt gevonden. Hiervoor is veel geld nodig en daar zet Beat Batten zich elke dag voor in.

Doneer nu!

Actueel

Kersmarkt de Binckhorst uitgelicht
Acties

Kerstmarkt de Binckhorst

21 december as. wordt op basisschool de Binckhorst in Laren de kersmarkt georganiseerd. Tijdens deze kerstmarkt worden de door de kinderen gemaakte knutselwerken verkocht. De opbrengst hiervan is voor stichting Beat Batten. Op deze manier dragen zij bij aan het financieren van hoopgevend onderzoek naar de ziekte van Batten, een nu nog dodelijke vorm van […]

Lees meer >>
Larense Batten Rally 2024
Acties

Larense Batten Rally 2024

Na de fantastische eerste editie van de Larense Batten Rally in 2023, organiseren wij een vervolg in 2024. Zaterdag 25 mei 2024 zullen wij opnieuw met zoveel mogelijk deelnemers een fantastische dag gaan organiseren waarbij we met elkaar aandacht vragen voor de nu nog ongeneeslijke ziekte van Batten en voor het financieren van hoopgevend onderzoek. […]

Lees meer >>
Peter van Hasselt en Gijs Rademaker
Onderzoek

Mini docu Gijs Rademaker en Dr. Peter van Hasselt

Bekijk de mini docu met Gijs Rademaker en Dr. Peter van Hasselt en zie waarom jouw donatie van belang is.  Er is nog geen medicijn of behandeling voor kinderen met Batten. Help mee om daar verandering in te brengen. Doneer voor onderzoek. Elke bijdrage helpt! DONEER   Wat is de ziekte van Batten? De ziekte van […]

Lees meer >>

Acties

12672,- Einde 13 04 2024

2024 | Marathon van Rotterdam

14 april staat er een team van lopers aan de start van de marathon van Rotterdam! Luuk en Ronald lopen de hele marathon en team W.T. group lopen met elkaar als estafetteteam voor Beat Batten!

Lees meer >>
774,-

2024 | HCAW Opening Day

Tijdens de seizoensopening van het honk- en softball seizoen bij HCAW in Bussum, zal Erik de Zwart de traditionele eerste bal werpen én zal er aandacht worden gevraagd voor stichting Beat Batten!

Lees meer >>
35862,- Einde 25 05 2024

2024 | Larense Batten Rally

De inschrijving voor de 2de Larense Batten Rally is geopend! Ben jij erbij als deelnemer? Of sponsor? Of steun jij een van de deelnemende teams?

Lees meer >>