Nieuwe Beat Batten publiekscampagne: voor altijd papa’s kleine meid

Centraal in deze campagne staat een vader die lijkt te praten tegen zijn dochter, maar al gauw blijkt dat hij hardop praat terwijl hij voor haar graf staat. Zijn dochter is veel te jong overleden aan de gevolgen van de ziekte van Batten.  

Lees hier het hele artikel

Geen tijd te verliezen

Ronald, Addy en Koos zijn vaders van kinderen met de (nu nog) dodelijke ziekte van Batten. Deze korte film maakt pijnlijk duidelijk hoe urgent het is dat er een behandeling én medicijn wordt gevonden. Hiervoor is veel geld nodig en daar zet Beat Batten zich elke dag voor in.

Doneer nu

Actueel

Larense Batten Rally
Acties

Larense Batten Rally

Vanaf nu is de inschrijving voor de eerste editie van de Larense Batten Rally geopend. Deze dag vragen wij aandacht voor stichting Beat Batten. Samen met ambassadeur Erik de Zwart organiseren wij deze dag. Op zaterdag 20 mei aanstaande wordt de gezellige rally gehouden voor mensen uit het hele land met een bijzondere auto èn […]

Lees meer >>
Hoopvolle resultaten Stanford University
NieuwsOnderzoek

Hoopvolle resultaten vanuit Stanford University

Hoopvolle resultaten vanuit Stanford University Al 3 jaar financiert onze stichting, samen met de Duitse NCL Stiftung fundamenteel onderzoek. Oftewel, met dit onderzoek willen we nieuwe kennis verwerven over wat er precies fout gaat in lichaamscellen van CLN3 patiënten. Van bepaalde cellen, zoals zenuwcellen, weten we al wel veel over wat er niet goed gaat […]

Lees meer >>
DVJ Insights
Nieuws

DVJ Insights

DVJ Insights is een ambitieus, innovatief en snelgroeiend marketingonderzoeksbureau gevestigd in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Zweden. We werken met meer dan 80 mensen vanuit vier verschillende locaties voor klanten van over de hele wereld. Het team kenmerkt zich door gepassioneerde onderzoekers en consultants die zich elke dag inzetten om alles de dag erna […]

Lees meer >>

Acties

9375,- Einde 20 05 2023

2023 | Larense Batten Rally

Zaterdag 20 mei vindt de eerste editie van de Larense Batten Rally plaats. De start zal plaatsvinden in het centrum van Laren.

Lees meer >>
5097,-

2023 | Verjaardagsacties voor Beat Batten

Vier je verjaardag en vraag in plaats van cadeau's om donaties voor stichting Beat Batten. Met deze donaties dragen jij en jouw gevers bij een het mogelijk maken van een toekomst zonder deze vorm van kinderdementie.

Lees meer >>
2605,- Einde 19 03 2023

2023 | Kempenrun

Zondag 19 maart vindt de Kempenrun plaats. Loop jij mee met de Kempenrun? Maak ook jouw actiepagina aan en laat jouw deelname sponsoren in de strijd tegen de ziekte van Batten.

Lees meer >>