Armbandjes voor Stichting Beat Batten

Armbandjes voor Stichting Beat Batten

Sinds maandag 10 april is de actie van Estelle, Cécille en Susanne gestart. Zij verkopen armbandjes voor Stichting Beat Batten.

Estelle (14 jaar), dochter van Cécile, kreeg 4 jaar geleden de diagnose van de ziekte van Batten. Dit is een slopende en dodelijke stofwisselingsziekte waarvoor op dit moment nog geen behandeling of medicijn beschikbaar is om de ziekte te vertragen of genezen. Onderzoek is daarom hard nodig! Sieraden maken is al jaren een hobby van Susanne. Samen met Estelle en Cécile werd het plan gemaakt om armbandjes te maken voor Stichting Beat Batten.
Een plan met één doel: zoveel mogelijk geld in te zamelen voor hoopgevend onderzoek naar deze ziekte!

Samen met Estelle zijn de kleurtjes uitgezocht en Estelle heeft zelf aangegeven hoe het armbandje moest worden. Dit is het armbandje “Love” geworden. We hebben aanvullend nog 2 kleurencombinaties ( Armbandjes voor stichting Beat Batten Hope en Joy) gemaakt, omdat we natuurlijk hopen dat het zoveel mogelijk mensen aanspreekt én dat zoveel mogelijk mensen een armbandje bij ons kopen. De armbandjes zijn standaard 17 cm en geregen op elastiek. Wil je liever een andere maat? Neem nog contact met ons op.

De armbandjes kosten € 5,50 per stuk, stuur een mail met daarin jouw naam, adres, telefoonnummer, het aantal armbandjes en het type armbandje naar love.armbandjes@gmail.com om jouw bestelling door te geven.

De armbandjes kunnen worden opgehaald in Harderwijk, tegen een meerprijs worden de armbandjes opgestuurd.

Je kunt de stichting ook steunen door een gift te geven! Dit kan hier. Elke bijdrage helpt om onderzoek te financieren!

Hartelijk dank voor jullie steun!

Veel liefs,
Cécile en Susanne