Bericht van de Disco Daddies

Wij ontvingen onderstaand bericht van de Disco Daddies. In juni dit jaar organiseerden zij de Stille Mega Muzikale Buurt Bingo. Hierbij werd rekening gehouden met de geldende corona maatregelen en werd er aandacht gevraagd voor Stichting Beat Batten!

Lieve vrienden van de Stille Mega Muzikale Buurt Bingo!
Afgelopen vrijdag was het dan zo ver, we kregen hoog bezoek van Beat Batten, de stichting waar we tijdens de SMMBB in juni voor hebben gecollecteerd en jullie zo gul aan hebben gedoneerd.
In aanloop naar de SMMBB was daar ineens het idee om te gaan collecteren, en wat waren de reacties fantastisch!
Namens jullie allemaal konden we vrijdag een cheque ter waarde van €1.059,93 aan Ronald Jansen overhandigen!

Dat is een prachtig bedrag, te gek om dit bij elkaar te krijgen!
Er is helaas nog veel geld nodig om het onderzoek naar Batten te bekostigen, iedere euro wordt direct ingezet om een oplossing te vinden voor de kinderen die hiermee moeten leven en veel te vroeg sterven.
Het team van Disco Daddies wil daarom iedereen nogmaals bedanken, en tegelijkertijd vragen om na te denken nog eens iets bij te dragen aan de behandeling van deze zeldzame ziekte.

Stichting Beat Batten wordt gerund door papa’s en mama’s van kinderen met Batten. En Batten kan verslagen worden. In de toekomst moet het mogelijk zijn om er van te genezen. Laten we samen hopen dat de oplossing op tijd komt voor de huidige generatie kinderen met Batten.

Klik op deze link, een eenmalig klein bedrag wordt ontzettend gewaardeerd en helpt om deze onbekende ziekte te overwinnen.

Veel liefs!

Namens de Disco Daddies,
Alwin & Erik

Partners

Like, volg en deel ons!
#beatbatten

Volg Beat Batten op social media en neem een kijkje in het werk van de stichting!
Deel de berichten en help het vergroten van de bekendheid over de ziekte van Batten.