Deventer Buddy Challenge 2021

Aanstaande zondag vindt de Deventer Buddy Challenge 2021 voor Beat Batten plaats onder begeleiding van Trainingsstudio F.R.I.S. Eliza en Marijke zetten zich in. Lees hier waarom zij zich inzetten voor Beat Batten én geld inzamelen.

“Ik heb het hartverscheurende verdriet gezien dat Batten veroorzaakt. En zelfs van een afstandje gaat dat verdriet door elke vezel van je lijf. Dat kun je niet negeren. Ouders die hun kinderen nooit oud zullen zien worden, nooit het leven kunnen geven dat ze hen met zoveel liefde hadden gegund….
Daarom doen wij weer mee aan de Deventer Buddy Challenge voor Beat Batten omdat wij vinden dat deze slopende kinderziekte onder de aandacht gebracht moet worden om geld in te zamelen voor onderzoek naar genezing. Er zijn nog te weinig mensen die weten dat deze vreselijke aftakelende kinderziekte bestaat.

Wij vragen iedereen om een financiële bijdrage, zo kunnen we samen een groot bedrag ophalen dat bijdraagt aan onderzoek.

En om extra te benadrukken dat wij hier een steentje aan willen bijdragen doen wij met de Deventer Buddy Challenge 2021 voor Beat Batten. Wij gaan een uur lang samen sporten. En omdat ze zeggen dat 10 burpees per minuut zwaar is doen wij er 11 per minuut … dat zijn er 660 in een uur 🙂 –> steun ons met een financiële bijdrage!
Heel veel dank namens alle ouders met kinderen die lijden aan Batten.
Elize en Marijke”

Partners

Like, volg en deel ons!
#beatbatten

Volg Beat Batten op social media en neem een kijkje in het werk van de stichting!
Deel de berichten en help het vergroten van de bekendheid over de ziekte van Batten.