Een maand na de digitale collecteweek 2021

Vandaag, een maand na de digitale collecteweek 2021, kunnen wij jullie informeren over het totaalbedrag dat is ingezameld tijdens de digitale collecteweek van Stichting Beat Batten.

Tijdens deze collecteweek vroegen wij aandacht voor de ziekte van Batten, stonden wij stil bij de impact van deze ziekte. Een impact die niet alleen Batten patiënten treft, maar ook hun broers en zussen, ouders en betrokkenen. Alle nieuwsberichten die wij in deze week hebben gepubliceerd lees je hier. In deze week zijn er diverse artikelen in de media gepubliceerd, een overzicht hiervan, vind je hier.

Omdat wij blijven vechten voor een toekomst zonder deze vorm van kinderdementie, maakten wij op 9 juni 2021 bekend dat wij de samenwerking met het Wilhelmina Kinderziekenhuis niet alleen verlengd hebben, maar ook geïntensiveerd. Hoe meer onderzoek wij kunnen financieren, hoe verder dit intensiveren kan worden toegepast. Lees hier alles over de voortgang van de onderzoeken waar wij financiële steun aan bijdragen.

Alle ambassadeurs, vrijwilligers, collectanten en donateurs dragen eraan bij dat wij onderzoek kunnen financieren. Daarom willen wij alle betrokkenen, ons team van digitale collectanten, maar ook alle donateurs hartelijk bedanken voor al jullie hulp! Samen hebben jullie maar liefst een bedrag van €65.630,= ingezameld. Bekijk hier de video waarin Erik de Zwart en Mila het ingezamelde bedrag van de digitale collecteweek 2021 bekendmaken. Een bedrag waar wij even stil van zijn, maar ook een bedrag dat bijdraagt aan onze doelstelling;  om alle kinderen met Batten een kans op een toekomst zonder kinderdementie te kunnen bieden.

Dank jullie wel!

Partners

Like, volg en deel ons!
#beatbatten

Volg Beat Batten op social media en neem een kijkje in het werk van de stichting!
Deel de berichten en help het vergroten van de bekendheid over de ziekte van Batten.