Fietsen van Amsterdam naar Parijs

Fietsen van Amsterdam naar Parijs is wat fietsvrienden Jurgen, Daniël en Friso al langere tijd eens wilden doen. ‘s Nachts vertrekken vanuit Amsterdam, om dan ‘s avonds bij de Eiffeltoren aan te komen… En die wens komt bijna uit. Vrijdag 25 juni is het zover.
 
Friso; ook al hebben we al de nodige wielertochten/cyclo’s gefietst, we wilden eigenlijk altijd nog eens een keer naar Parijs fietsen. Vorig jaar  hebben we de knoop doorgehakt dat we het in 2021 wilden gaan doen. Wel hadden we bedacht dat we hieraan een goed doel wilden koppelen. Een doel waar we alle drie achter zouden staan én waarmee we middels sponsoring geld voor zouden inzamelen. Wat we toen nog niet wisten is dat we begin dit jaar zouden horen dat een klasgenootje van onze kinderen de verschrikkelijke diagnose, de ziekte van Batten, zou krijgen. Toen was de keuze voor het goede doel snel gemaakt. Als je van zo dichtbij ziet wat de impact van deze diagnose is… dat is verschrikkelijk. Wij hopen dan ook met deze actie bij te dragen aan het financieren van onderzoek, voor Gerwin, en voor alle kinderen met deze diagnose.’
 
En zo zullen deze fiets toppers 25 juni in alle vroegte vertrekken. De volgauto hebben zij door Toyota Van Gent Ede gesponsord gekregen, en deze wordt bestuurd door de broer van Friso. Zaterdagavond zullen zij met de auto terugkomen naar Nederland.
Wij wensen Jurgen, Daniël en Friso een mooie en voorspoedige fietstocht toe! Bekijk hier hun actiepagina.

Partners

Like, volg en deel ons!
#beatbatten

Volg Beat Batten op social media en neem een kijkje in het werk van de stichting!
Deel de berichten en help het vergroten van de bekendheid over de ziekte van Batten.