Goede doelenactie H. Martinus Twello

De goede doelenactie van de H Martinus uit Twello is in nog in volle gang. Dit jaar hebben zij ervoor gekozen om Stichting Beat Batten als goed doel onder de aandacht te brengen. Hieronder lees je het nieuwsbericht van deze basisschool over hun actie.

11 November is de naamdag van de H. Martinus, waar onze school naar is vernoemd. Al vele jaren is die dag een feestdag voor onze school met daaraan gekoppeld een actie voor een goed doel. Evenals de H. Martinus, die zijn mantel deelde met een bedelaar, willen wij delen met anderen die onze financiële steun kunnen gebruiken. Dit jaar hebben we gekozen voor Beat Batten.

De groepen 1 t/m 4 gingen speculaaskoeken verkopen en de groepen 5 t/m 8 zijn bezig met het sponsorzwemmen. Op 11 november hebben we onder andere het verhaal van Martinus verteld en hebben we aandacht besteed aan de ziekte van Batten.  

Het verkopen van de speculaaspoppen was een groot succes. Er zijn ruim 2500 koeken verkocht. We hebben nog geen definitief eindbedrag omdat een gedeelte van de bovenbouw nog moet sponsorzwemmen. Zodra het eindbedrag bekend is wordt er een mooie cheque overhandigd.

 

Partners

Meisje met zwarte hond
Beat Batten
Ronald met donatiecheque

Like, volg en deel ons!
#beatbatten

Volg Beat Batten op social media en neem een kijkje in het werk van de stichting!
Deel de berichten en help het vergroten van de bekendheid over de ziekte van Batten.