Metapact Symposium

Metapact Symposium

Zaterdag 7 oktober as. vindt het Metapact Symposium plaats in Doorn.

Wil je graag alles weten over hoe een trial of een studie werkt voor stofwisselingsziekten? Wil je met artsen en onderzoekers kijken naar werkzame oplossingen voor goede zorg en patiëntbetrokkenheid bij onderzoek? Kom dan naar het gratis toegankelijke MetaPact symposium. Dit symposium is georganiseerd door VKS in samenwerking met het UMD en een aantal patiëntenverenigingen en fondsenwervers uit de metabole wereld, waaronder Metakids. 

De sprekers in dit symposium zijn artsen en onderzoekers, zoals dr. Sabine Fuchs en dr. Sabine Michel, dr. Fred Vaz, prof. dr. Clara van Karnebeek en md Nina Stolwijk. Een heel belangrijk onderdeel van het symposium zijn de ervaringsverhalen van (ouders van) patiënten. En, aan de hand van drie stellingen, komen we in de middag met elkaar in contact; artsen, onderzoekers, (ouders van) patiënten en alle andere geïnteresseerden. 

Dus, heb je te maken met een stofwisselingsziekte, ben je ouder, familie, vrienden van, arts, onderzoeker, op welke manier dan ook betrokken bij stofwisselingsziekten, dan ben je van harte welkom op 7 oktober dit jaar, in Doorn. Je vindt het programma, en de registratielink hier. Wil je je direct aanmelden, dat kan hier

We hopen op zoveel mogelijk mensen zodat we de awareness zo groot mogelijk kunnen maken. Want, samen staan we sterker! 

Namens alle partijen vanuit MetaPact een hartelijke groet en tot 7 oktober!

Locatie Metapact Symposium
Nieuwe Hyde Park

Driebergsestraatweg 50
3941 ZX  DOORN