Nieuws vanuit BrandNewDay Foundation

Nieuws vanuit BrandNewDay Foundation over de Family Fun Day 2021!

20 jaar Family Fun Day!!

De Brandnewday Foundation zet zich sinds 2001 in voor het leven en welzijn van kinderen met het syndroom van Batten/NCL. Wij willen voor deze kleine en onbekende groep jongeren en hun families een verschil maken in hun leven. Dit doen we door jaarlijks een Family-Fun-Day te organiseren.

Afgelopen jaar, in 2020, zouden we onze 20ste Family Fun Day groots vieren met veel gezinnen en vrijwilligers. Helaas hebben we deze moeten uitstellen in verband met Covid-19. Jazeker, uitstellen, want wat in het vat zit verzuurt niet!

We zijn op de achtergrond al druk bezig om dit jaar ons jubileum alsnog super groot te vieren. We gaan namelijk met z’n allen op zaterdag 2 oktober naar Villa Pardoes. En alsof dat nog niet genoeg is, de gezinnen mogen ook allemaal een week blijven logeren in Villa Pardoes. Ze mogen dan onder andere naar de Efteling, het theater, varen, etc.

Ieder jaar hebben we ook een thema dat we aan de dag koppelen. En deze 20ste dag is dat Superhelden, want zeg nou eerlijk, deze kinderen zijn toch onze Superhelden!

Deze dagen kunnen wij natuurlijk niet organiseren zonder onze fantastische vrijwilligers die wij dan ook heel dankbaar zijn!
Willen jullie nou ook een keer zo’n dag meemaken, als gezin, als vrijwilliger of als sponsor, schroom dan niet en neem contact met ons op! Jouw mail komt dan terecht bij Elco, Maartje, Karin of Judith, wij nemen graag contact met je op. Je kunt ook alvast een kijkje nemen op onze website, om een beetje een indruk te krijgen.

Hopelijk tot horens en ziens!!
The Brandnewday Foundation
Elco, Maartje, Karin &; Judith

Partners

Like, volg en deel ons!
#beatbatten

Volg Beat Batten op social media en neem een kijkje in het werk van de stichting!
Deel de berichten en help het vergroten van de bekendheid over de ziekte van Batten.