Padelfactory steunt Beat Batten

Padel is een sport die in opmars is in Nederland. Padelfactory is een van de Padelbaan bouwers in Nederland en is ervan overtuigd dat Padel voor iedereen mogelijk zou moeten zijn. Dus ook voor de kinderen met Batten. Daarom steunt Padelfactory Stichting Beat Batten door middel van een donatie voor elke baan die zij plaatsen.

Marc van Padelfactory vertelt over hun steun aan Beat Batten;
Een heerlijk potje padel, dat zou toch voor iedereen mogelijk moeten zijn?!’
Een overtuiging die ervoor zorgde dat wij vaste donateur zijn van Beat Batten. Batten is een ongeneeslijke stofwisselingsziekte die vooral voorkomt bij kinderen. Vanaf de constatering van deze ziekte volgen problemen zoals verlies van gezichtsvermogen, aanvallen van epilepsie, verlies van spierkracht en dementie zich op. Sporten wordt uiteindelijk onmogelijk.
Door de zeldzaamheid van de ziekte is er nog geen mogelijkheid tot genezing. Onderzoek mogelijk maken is iets waar we met PadelFactory een steentje aan bij willen dragen. Dit doen we door middel van een donatie bedrag bij elke padelbaan die door ons wordt geplaatst. Een bijdrage die weer voor meer perspectief in onderzoek en behandeling zorgt voor deze kinderen.

Marc en Padelfactory, ontzettend veel dank voor jullie steun aan Stichting Beat Batten!

Partners

Like, volg en deel ons!
#beatbatten

Volg Beat Batten op social media en neem een kijkje in het werk van de stichting!
Deel de berichten en help het vergroten van de bekendheid over de ziekte van Batten.