Webinar digitaal collectanten: Succesvol online collecteren

Webinar digitaal collectanten: Succesvol online collecteren

Afgelopen weekend hebben alle digitale collectanten een mail ontvangen van niemand minder dan onze ambassadeur Erik de Zwart. Erik vroeg onze collectanten om hulp! Maar deze hulpvraag geldt eigenlijk niet alleen voor onze collectanten, maar voor onze hele achterban! Help mee en word collectant, ben je al collectant? Benader jouw omgeving ons ook te steunen door middel van het aanmaken van een collectebus. Hoe meer digitale collectanten vanaf 6 juni gaan inzamelen, hoe groter het bereik! En hoe groter het bereik, hoe meer mogelijkheden om onderzoek naar deze allesverwoestende ziekte te financieren.

Ook heeft Erik onze digitale collectanten uitgenodigd voor het webinar dat wij op woensdag 02 juni om 20.00 organiseren. In dit webinar ontvangt het team van digitale collectanten voorbeelden en tips hoe zij zoveel mogelijk aandacht voor onze collecteweek kunnen genereren. Ook delen wij alvast een tipje van de sluier over het nieuws dat wij in de collecteweek van 6 – 12 juni gaan delen.

Wil jij ook bij dit webinar aanwezig zijn, maar ben je nog geen digitaal collectant? Maak dan nu snel jouw eigen digitale collectebus aan, je ontvangt onze uitnodiging zo snel mogelijk.

Wil jij ook bij dit webinar aanwezig zijn en ben je al digitaal collectant? Reageer dan op de mail die jij op zaterdag 29 mei van Erik hebt ontvangen.

Partners

Like, volg en deel ons!
#beatbatten

Volg Beat Batten op social media en neem een kijkje in het werk van de stichting!
Deel de berichten en help het vergroten van de bekendheid over de ziekte van Batten.