Oeps, er ging iets fout met je donatie!

Donatie fout

Wat jammer dat je donatie niet gelukt is. Wil je het nogmaals proberen, ga dan naar de donatiepagina.

Jouw steun is heel hard nodig! Batten is een zeer zeldzame stofwisselingsziekte die het lichaam van een kind langzaam maar zeker kapot maakt. In plaats van dat het kind opgroeit, begint een proces van onomkeerbare aftakeling, zowel lichamelijk als verstandelijk. Kinderen met Batten ontwikkelen zelfs dementie. De impact van Batten is enorm.

Er is helaas nog steeds geen medicijn om Batten te stoppen. Daarom is er nog veel kostbaar onderzoek noodzakelijk om een oplossing te vinden.

Samen met jou zetten we ons in om behandeling en medicijnen voor de kinderen met de ziekte van Batten mogelijk te maken. De investering in onderzoek door het onderzoekscentrum WKZ in Utrecht en Stanford University in Amerika is daarbij cruciaal. Tevens helpen en informeren we ouders, gezinnen en betrokkenen van Batten kinderen zoveel mogelijk, want ook zij kunnen extra hulp hard gebruiken.

Zonder onderzoek en zonder medicijnen maken kinderen met Batten geen kans. Jouw steun is van groot belang. Doneer daarom direct!