Start ook een actie

Maak in een paar stappen een actiepagina aan of meld je aan bij de actie waarbij je als deelnemer (teamlid) mee gaat doen.

Hoe start je een actie voor Beat Batten? 
Wil je een actie voor Beat Batten starten? Wat leuk! Maak in een paar stappen een actiepagina aan of meld je aan bij de actie waarbij je als deelnemer (teamlid) mee gaat doen.  Als je jouw actiepagina hebt aangemaakt ontvang je van Beat Batten een mail met verdere informatie.  Klik hier om een actiepagina aan te maken.

Vervolgens kun je sponsorgeld ophalen voor Beat Batten. Dit kan heel makkelijk via jouw eigen actiepagina. De ervaring leert; hoe persoonlijker jouw actiepagina hoe beter. Deel jouw actiepagina met familie, vrienden en bekenden. Maak ze allemaal  enthousiast over jouw initiatief!

Een actie sponsoren 
Doneren aan een actie doe je als volgt: Kies het evenement of de actie die je wilt sponsoren en klik op ‘Sponsor’. Vul het bedrag in wat jij wilt doneren of kies een bedrag. Vervolgens vul je jouw gegevens in. Geef aan of jouw donatie wel of niet openbaar mag komen te staan. Vervolgens kun je de donatie makkelijk en snel betalen via IDEAL of Tikkie.

Gaat het goed? Laat het ons weten!
Gaat het goed met je actie en heb je daar een bijzonder leuk verhaal bij? Laat het ons weten. Stuur ons een berichtje via info@beatbatten.nl en misschien delen we jouw actie en verhaal via onze social-media-kanalen.

Heb je nog tips voor ons? 
Wij geven jou tips maar misschien heb jij ook nog goede tips voor iedereen. Heb je tips voor andere actievoerders? Laat het ons weten via info@beatbatten.nl.

Heb je vragen of wil je meer ondersteuning?
Wij helpen je graag om je actie tot een succes te maken. Neem gerust contact met ons op via info@beatbatten.nl of 088-8200000

 

Meisje met zwarte hond
Beat Batten
Ronald met donatiecheque

Like, volg en deel ons!
#beatbatten

Volg Beat Batten op social media en neem een kijkje in het werk van de stichting!
Deel de berichten en help het vergroten van de bekendheid over de ziekte van Batten.