Avondprogramma WOLF Rally Oss

Avondprogramma WOLF Rally Oss

Zaterdag 17 september worden 08.30 de deelnemers aan de vierde editie van de WOLF Rally Oss verwacht. Traditiegetrouw worden de route en het programma tot het laatst geheim gehouden. Over het avondprogramma kunnen we iets meer informatie delen.

Maar heb je nou altijd al eens willen weten wet er op die veilingavond van WOLF Rally Oss gebeurd?! Dan hebben we goed nieuws, want dit jaar is deze avond niet alleen voor deelnemers van de rally, maar kun je daar zelf gewoon bij zijn.
Uiteraard staat daar wel een donatie aan Stichting Beat Batten tegenover in een vast bedrag. Maar aanwezig houdt wel in dat je dan vanaf 18 uur het hele avondprogramma gaat bijwonen, dus inclusief de veilingavond met fantastische exclusieve items, een heuse loterij, optredens en een dj om het een toffe afsluiting van de dag te maken, compleet met eten en drinken!
 
Het mooiste van alles is dat het in de gloednieuwe CSE Lounge van het stadion van TOP Oss is en ook alle auto’s die meerijden met de rally daar te aanschouwen zijn.
Dat kun je toch niet laten schieten! Volg dus snel deze link en schaf die tickets meteen aan.
 
 
Bekijk dan ook meteen even de online veilingsite om straks goed voorbereid aan te schuiven!