Steun Beat Batten met je online collectebus

Collecteren met een online collectebus van Beat Batten

Steun Beat Batten met je digitale collectebus

Digitaal collecteren is makkelijk, snel en veilig. In 2 minuten maak je een digitale collectebus aan via het beveiligde platform van Digicollect. Vervolgens kun je jouw online collectebus voor Stichting Beat Batten eenvoudig delen via al jouw social media kanalen.

Met je digitale collectebus lever je een belangrijke bijdrage aan onderzoek naar de ziekte van Batten. Maak daarom direct een online collectebus aan en begin vandaag nog met digitaal collecteren. Hieronder vertellen we je graag meer over hoe je een bus kunt aanmaken en hoe het online collecteren in zijn werk gaat.

Maak je digitale collectebus hier aan

In 3 stappen je digitale collectebus aanmaken

In slechts 3 eenvoudige stappen kun je snel en veilig een digitale collectebus maken om bij te dragen aan onderzoek naar de ziekte van Batten:

1. Maak jouw digitale collectebus aan op Digicollect

Ga naar de beveiligde omgeving www.beatbatten.digicollect.nl. Klik op deze pagina vervolgens op de button ‘collectebus aanmaken’. Of klik op de button hierboven om meteen een collectebus aan te maken. Je kunt een collectebus maken als particulier of als bedrijf.

Je kunt zelf een profielnaam aangeven en een foto uploaden. Gebruik het liefst een foto waar je recht in de camera kijkt en gebruik je echte voor- en achternaam. Dit zorgt voor herkenbaarheid naar familie, vrienden en bekenden toe.

2. Vertel waarom je aan digitaal collecteren doet

Laat weten waarom (of voor wie) je aan het collecteren bent en waarom je dit belangrijk vindt. Veel collectanten hebben een persoonlijke motivatie om geld op te halen voor onderzoek.

Een reden om een digitale collectebus aan te maken kan zijn dat je graag een bijdrage wilt leveren aan onderzoek naar de ziekte van Batten. Dit is een zeldzame en progressieve stofwisselingsziekte die bij kinderen voorkomt. Deze ziekte leidt tot ernstige neurologische problemen en uiteindelijk tot overlijden. Door geld in te zamelen met een digitale collectebus kunnen ze verder onderzoek doen naar Batten en zo meer te weten komen over deze ziekte en werken aan een behandeling en hopelijk zelfs uiteindelijk een genezing. 

3. Deel je digitale collectebus met vrienden

Bij deze laatste stap kun je aan de slag met digitaal collecteren. Je kunt jouw digitale collectebus delen via social media en met je vrienden, familie, kennissen, collega’s etc. 

Tip: stort zelf als eerste iets in je digitale collectebus. Uit ervaring weten wij dat goed voorbeeld doet goed volgen. Deel je collectebus daarna via één van de sociale mediakanalen of stuur een ‘tikkie’ vanuit je collectebus pagina.

Voordelen van digitaal collecteren

Een digitale collectebus maken heeft tal van voordelen. We hebben er hieronder een aantal voor je opgesomd: 

  • Snel: in 2 minuten maak je een online collectebus aan
  • Veilig: je ingezamelde geld staat veilig op een speciale, beveiligde omgeving. Alleen jij kunt inloggen met je eigen wachtwoord.
  • Makkelijk: je kunt eenvoudig een online collectebus aanmaken en hoeft niet meer langs de deuren te lopen.
  • Groot bereik: je hebt met digitaal collecteren een vele malen groter bereik, dan wanneer je fysiek zou collecteren. Bovendien heeft niet iedereen meer contant geld op zak. Hierdoor kun je nog meer mensen bereiken.