Steun Beat Batten met je online collectebus

Steun Beat Batten met je eigen online collectebus

Online collecteren is makkelijk, snel en veilig. In 2 minuten maak je een online collectebus aan via het beveiligde platform van Digicollect. Je kunt je online collectebus voor Stichting Beat Batten eenvoudig delen via social media.
Met je online collectebus lever je een belangrijke bijdrage aan onderzoek naar de ziekte van Batten. Maak daarom direct een online bus aan of lees hieronder hoe het werkt.

 

maak je online collectebus aan

 

Stap 1: maak je eigen online collectebus aan op Digicollect

Ga naar de beveiligde omgeving www.beatbatten.digicollect.nl of klik op de button hierboven. Klik op deze pagina vervolgens op de button ‘collectebus aanmaken’. Je kunt een collectebus aanmaken als particulier of als bedrijf.

  • Kies zelf je profielnaam en foto. Voor de herkenbaarheid naar familie, vrienden en bekenden, gebruiken de meeste mensen hun echte en hele voor- en achternaam. Gebruik het liefst een foto waar je recht in de camera kijkt.

 

Stap 2: vertel waarom je collecteert

Laat weten waarom (of voor wie) je collecteert en waarom je dit belangrijk vindt. Veel collectanten hebben een persoonlijke motivatie om geld op te halen voor onderzoek.

 

Stap 3: Deel je collectebus met vrienden

Je bent er bijna! Nu kun je je collectebus gaan delen met vrienden, familie, kennissen, collega’s etc.
Tip: stort zelf als eerste iets in je collectebus. Uit ervaring weten wij dat goed voorbeeld doet goed volgen. Deel je collectebus daarna via een van de sociale mediakanalen of stuur een ‘tikkie’ vanuit je collectebuspagina.

Voordelen van online collecteren:

1. Snel – in 2 minuten maak je een collectebus aan
2. Veilig – je ingezamelde geld staat veilig op een speciale, beveiligde omgeving. Alleen jij kunt inloggen met je eigen password
3. Makkelijk en groot bereik – met een online collectebus bereik je eenvoudig meer mensen door de vele deelopties

 

online collectebus aanmaken