Steun Beat Batten met je online collectebus

Collecteren met een online collectebus van Beat Batten

Steun Beat Batten met je digitale collectebus

Digitaal collecteren is makkelijk, snel en veilig. In 2 minuten maak je een digitale collectebus aan via het beveiligde platform van Digicollect. Vervolgens kun je jouw online collectebus voor Stichting Beat Batten eenvoudig delen via social media.

Met je digitale collectebus lever je een belangrijke bijdrage aan onderzoek naar de ziekte van Batten. Maak daarom direct een online collectebus aan en begin vandaag nog met digitaal collecteren. Hieronder vertellen we je graag meer over hoe je een bus kunt aanmaken en hoe het online collecteren in zijn werk gaat.

 

Maak je digitale collectebus hier aan

 

Stap 1. Maak je eigen digitale collectebus aan op Digicollect

Ga naar de beveiligde omgeving www.beatbatten.digicollect.nl. Klik op deze pagina vervolgens op de button ‘collectebus aanmaken’. Of klik op de button hierboven om meteen een collectebus aan te maken. Je kunt een collectebus aanmaken als particulier of als bedrijf.

Je kunt zelf een profielnaam aangeven en een foto uploaden. Gebruik het liefst een foto waar je recht in de camera kijkt en gebruik je echte voor- en achternaam. Dit zorgt voor herkenbaarheid naar familie, vrienden en bekenden toe.

Stap 2. Vertel waarom je aan digitaal collecteren doet

Laat weten waarom (of voor wie) je aan het collecteren bent en waarom je dit belangrijk vindt. Veel collectanten hebben een persoonlijke motivatie om geld op te halen voor onderzoek.

Stap 3. Deel je digitale collectebus met vrienden

Je kunt aan de slag met digitaal collecteren. Nu kun je de collectebus gaan delen met vrienden, familie, kennissen, collega’s etc.

Tip: stort zelf als eerste iets in je collectebus. Uit ervaring weten wij dat goed voorbeeld doet goed volgen. Deel je collectebus daarna via één van de sociale mediakanalen of stuur een ‘tikkie’ vanuit je collectebus pagina.

Voordelen van digitaal collecteren:
  1. Snel: in 2 minuten maak je een online collectebus aan
  2. Veilig: je ingezamelde geld staat veilig op een speciale, beveiligde omgeving. Alleen jij kunt inloggen met je eigen wachtwoord.
  3. Makkelijk: je kunt eenvoudig een online collectebus aanmaken en hoeft niet meer langs de deuren te lopen.
  4. Groot bereik: je hebt met digitaal collecteren een vele malen groter bereik, dan wanneer je fysiek zou collecteren.