Nalatenschap

Neem Beat Batten op in uw testament! 

Nalatenschap
 
Als je Beat Batten een warm hart toedraagt en graag meer wil betekenen voor de stichting en de kinderen, neem onze organisatie dan op in jouw testament. Op die manier maak jij een verschil. Er zijn verschillende manieren waarop jij aan Beat Batten kunt nalaten. Je kunt bijvoorbeeld (een deel van) jouw huis of vermogen aan de stichting nalaten. Dit heet een legaat. Je kunt ook de stichting als mede-erfgenaam benoemen in jouw testament, naast bijvoorbeeld jouw partner, kinderen of andere familieleden. Tot slot kun jij de stichting als enige erfgenaam benoemen.
Wat jij ook kiest, je moet dit zelf regelen bij een notaris. Let op: een handgeschreven brief of artikel heeft geen invloed op jouw testament en is ook niet geldig als een testament. Als jij een wijziging wilt doorvoeren of een testament wilt opmaken, dan regel jij dit bij de notaris. Waar jij ook rekening mee moet houden is dat ook de door jouw onterfde familieleden (bijvoorbeeld kleinkinderen en kinderen) aanspraak kunnen maken op hun legitieme portie. Neem contact op met jouw notaris als jij Beat Batten in jouw testament wilt opnemen.
 
Uw nalatenschap komt 100% terecht bij Beat Batten
Over jouw nalatenschap betaalt de stichting geen belasting. Dit geldt voor alle goede doelen die een ANBI-status hebben en dus ook voor Beat Batten. Jouw nalatenschap komt dus voor de volle 100% terecht bij Beat Batten. En wij zorgen er voor diezelfde volle 100% voor, dat jouw nalatenschap besteed wordt aan ons doel: Beat Batten.
 
Meer informatie
Wil jij meer informatie over hoe jij een testament regelt en wat er allemaal mogelijk is, kijk dan op www.notaris.nl. Laat je goed informeren over jouw besluit en hoe jij Beat Batten opneemt in jouw testament.

Partners