Doneer met tikki

Nalatenschap

 
Als u Beat Batten een warm hart toedraagt en graag meer wil betekenen voor de stichting en de kinderen, neem onze organisatie dan op in uw testament. Op die manier maakt u een verschil. Er zijn verschillende manieren waarop u aan Beat Batten kunt nalaten. U kunt bijvoorbeeld een (deel van) uw huis of vermogen aan de stichting nalaten. Dit heet een legaat. U kunt ook de stichting als mede-erfegenaam benoemen in uw testament, naast bijvoorbeeld uw partner, kinderen of andere familieleden. Tot slot kunt u de stichting als enige erfgenaam benoemen.
Wat u ook kiest, u moet dit regelen bij een notaris. Let op: een handgeschreven brief of artikel heeft geen invloed op uw testament en is ook niet geldig als een testament. Als u een wijziging wil doorvoeren of een testament wilt opmaken, dan regelt u dit bij de notaris. Waar u ook rekening mee moet houden is dat ook de door u onterfde familieleden (bijvoorbeeld kleinkinderen en kinderen) aanspraak kunnen maken op hun legitieme portie. Neem contact op met uw notaris als u Beat Batten in uw testament wil opnemen.
Uw nalatenschap komt 100% terecht bij Beat Batten
Over uw nalatenschap betaald de stichting geen belasting. Dit geldt voor alle goede doelen die een ANBI-status hebben en dus ook voor Beat Batten. Uw nalatenschap komt dus voor de volle 100% terecht bij Beat Batten. En wij zorgen er voor diezelfde volle 100% voor, dat uw nalatenschap besteed wordt aan ons doel: Beat Batten.
Meer informatie
Wilt u meer informatie over hoe u een testament regelt en wat er allemaal mogelijk is, kijk dan op www.notaris.nl Laat u goed informeren voordat u besluit of en hoe u Beat Batten opneemt in uw testament.
Doneer direct

Like, volg en deel ons!
#beatbatten

 

Volg Beat Batten op social media en neem een kijkje in het werk van de stichting!
Deel de berichten en help het vergoten van de bekendheid over de ziekte van Batten.