Word Beat Batten vriend of partner!

Zo word je vriend of partner

Met een jaarlijkse bijdrage, wordt jouw organisatie automatisch Beat Batten Vriend of Partner. Een vriendschap die voordelen met zich meebrengt. Kies zelf welke vriendschap of welk partnerschap het beste bij jouw bedrijf past.

Vriend & partnerplan

Maak het verschil

Ook jouw bedrijf kan het verschil maken en helpen om de doelen van stichting Beat Batten te realiseren. Wij ontvangen geen steun van de overheid en zijn volledig afhankelijk van giften. Jouw bijdrage en maatschappelijke betrokkenheid zijn daarom van onschatbare waarde.

Als vriend of partner van Beat Batten laat je je merk, je idealen en kernwaarden spreken binnen de samenwerking die we aangaan. Deze kan gericht zijn op baanbrekend onderzoek naar de genezing van kinderdementie of op het realiseren van de afdeling Kinderdementie in het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht. Door onze krachten te bundelen kunnen we samen kinderdementie stoppen! Dat betekent écht een verschil maken voor toekomstige generaties.

Waar draagt je steun aan bij:

  • De ontwikkeling van een behandeling en medicijn voor de dodelijke stofwisselingsziekte Batten
  • Realisatie van de afdeling Kinderdementie voor Battenpatiënten in het Wilhelmina kinderziekenhuis
  • De organisatie van de jaarlijkse Family Fun Day voor patiënten en familie
  • Maatschappelijke betrokkenheid

We komen graag samen met jou tot een plan met concrete doelstellingen en geven daarbij graag invulling aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en een beter leven voor Batten patiënten. Wanneer wij samen de juiste balans vinden voor winst, respect voor de sociale kant, zorgen we samen voor een maximaal resultaat voor zowel Beat Batten als jouw onderneming.