Scholen in actie

Scholen in actie
Kom met je klas of school in actie voor Beat Batten!

Regelmatig komen scholen in actie voor Beat Batten, zowel basisscholen als het voorgezet onderwijs. Als school kun je bijvoorbeeld een sponsorloop organiseren, een statiegeldactie of een veiling waarbij de opbrengst aan Beat Batten gedoneerd wordt. Op ons actieplatform kun je voor je klas of school in een paar minuten een actie aanmaken. Je kunt hier een eigen actie starten of deelnemen aan een bestaande actie. Lees meer hierover op ons actieplatform

Uiteraard kun je met je klas of school ook in actie komen zonder hiervoor een actie aan te hoeven maken op ons actieplatform. Overweeg je met je school bijvoorbeeld een sponsorloop te organiseren? Uit ervaring weten wij dat een sponsorloop een zeer succesvolle fondsenwervende activiteit is. Wij hebben hiervoor een compleet sponsorlooppakket samengesteld (inclusief korte presentatie over de ziekte van Batten) dat hieronder gedownload kan worden.

download het sponsorlooppakket

 
Overmaken opbrengst

De opbrengst van jullie actie kan overgemaakt worden op rekeningnummer NL 61 INGB 0000 0094 95 t.n.v. Beat Batten. Vergeet hierbij niet de naam en plaatsnaam van de school te vermelden.

 

Hulp en contact

Heb je hulp nodig of heb je een leuk idee waarover je wilt sparren? Neem dan contact op met Sabrina de Haan op 088 2280000 of per mail op sabrina@beatbatten.nl.