Goed doel voor kinderen: Stichting Beat Batten

Stichting Beat Batten is een goed doel voor kinderen met de ziekte van Batten. Wellicht dat je nog nooit eerder gehoord hebt van de ziekte van Batten. Je bent niet de enige, ook in de medische wereld is deze kinderziekte helaas nog vrijwel onbekend. Tot op heden is er dan ook nog geen behandeling om deze ziekte te stoppen, vertragen of te genezen. Daarom komt stichting Beat Batten in actie voor de kinderen met Batten, zodat er meer onderzoek wordt gedaan naar de ziekte. En jij kunt ons helpen door te doneren of door ook zelf in actie te komen. Op deze pagina vertellen we je er graag meer over.

Goed doel voor kinderen: Stichting Beat Batten
Wat doet Stichting BeatBatten voor kinderen? 

Stichting Beat Batten zamelt niet alleen geld in voor onderzoek, maar organiseren ook jaarlijks een evenement voor kinderen met Batten en hun familie. Op dit evenement kunnen de kinderen even hun zorgen vergeten en weer even helemaal kind zijn. Daarnaast ontwikkelen ze diverse initiatieven voor ouders, zodat zij tips en adviezen met elkaar kunnen uitwisselen.  

 

Hoe kun je in actie komen? 

Fantastisch dat jij je ook wil inzetten voor dit goede doel voor kinderen met Batten. Iedereen is welkom en iedereen kan meedoen. Of je nu jong of oud bent, een kleine of grote actie opzet: jouw steun wordt gewaardeerd. Dit kan op meerdere manieren. Je kunt bijvoorbeeld zelf in actie komen, als bedrijf of school in actie komen of een actie financieel steunen. Een actie aanmaken op ons actieplatform is zo gebeurd! 

 

Steun ons goede doel in de strijd om Batten te verslaan!  

Voor Batten is nu nog geen genezing mogelijk, de ziekte heeft dus nog steeds altijd dodelijke afloop. Ook behandelingen die de ziekte vertragen zijn er (nog) niet. Donaties zijn dus hard nodig om hier verandering in te brengen. Door geld vrij te maken voor onderzoek kan er een behandeling ontwikkeld worden. Zonder onderzoek en behandeling blijven kinderen met Batten ten dode opgeschreven. 

 

Doneer dus ook aan Beat Batten! Jouw donatie voor dit goede doel voor kinderen is meer dan welkom