Steun ons in de strijd tegen Batten

Wil je graag stichting Beat Batten steunen? Een goed doel, zoals Beat Batten, steunen kan op diverse manieren. 

 

Waarom stichting Beat Batten steunen?

Er zijn tal van redenen te bedenken waarom je ons goede doel kunt steunen. We sommen er graag een paar voor je op:

1. Je vindt dat ieder kind zorgeloos en ziektevrij hoort op te groeien

Vind jij het ook zo oneerlijk dat er vandaag de dag nog steeds kinderziektes als Batten bestaan waar geen genezing voor bestaat. Iedereen wilt zijn of haar eigen kind zorgeloos laten opgroeien, voor ouders met een kind met Batten gaat dit helaas niet op. Met jouw steun kun je ze wel verlichting bieden. Zo worden er familiedagen georganiseerd, maar ook speciale bijeenkomsten waar lotgenoten samenkomen om tips en ervaringen met elkaar te delen.

2. Je houdt er een goed gevoel aan over

Het steunen van een goed doel geeft je een goed gevoel. Iets kunnen geven in de vorm van steun maakt je als persoon rijk. Het geeft een gevoel van voldoening en tevredenheid, vooral als het resulteert in mooie veelbelovende onderzoeksresultaten. Lees hier bijvoorbeeld over de hoopvolle resultaten vanuit Stanford University. Dit soort onderzoeksresultaten maak jij mede mogelijk door ons goede doel te steunen. 

3. Je kan iets betekenen voor de kinderen met de ziekte van Batten

Momenteel krijgen de kinderen met de ziekte van Batten nog niet de aandacht die zij verdienen. Voor veel mensen, maar ook voor artsen, is de ziekte van Batten nog vrijwel onbekend. Door jouw steun maak je het voor ons mogelijk om hier meer ruchtbaarheid aan te geven. Daarnaast kunnen we met jouw steun nieuwe onderzoeken in werking zetten, zodat we uiteindelijk samen Batten kunnen verslaan! 

4. Je mag ons steunen op jouw eigen manier

Ons goede doel mag je steunen geheel op jouw eigen manier. Vind je het leuk om in actie te komen met je klas, vriendengroep of sportvereniging? Of wil je graag samen met je collega’s op werk iets betekenen voor Beat Batten. Het is allemaal mogelijk. Onderaan deze pagina lees je alles over hoe jij kan helpen met het steunen van Beat Batten. 

5. Je behoort tot de Beat Batten community

Samen sta je sterk. We zijn dan ook erg trots op onze almaar groeiende community. Ook jij bent van harte welkom je aan te sluiten. Met onze gezamenlijke inzet komen we steeds dichterbij ons doel, namelijk een wereld waarin kinderen met Batten ook een toekomst hebben. Binnen onze community ontdek je ook de verhalen van ouders en kinderen die in hun dagelijks leven direct of indirect te maken hebben met de ziekte. Misschien kun je ze zelfs rekenen als lotgenoot. Dan vind je hier ook de steun en toeverlaat die je nodig hebt.

Eigen initiatief? 

Heb jij een eigen idee over hoe je ons goede doel wilt steunen? En zie je deze optie niet terug op onze website? Natuurlijk staan we ook open voor eigen inbreng, graag zelfs! Neem daarvoor contact met ons op via 088 – 22 80 000 of via info@beatbatten.nl. 

Hoe kan jij  helpen met het steunen van Beat Batten?

Er zijn diverse mogelijkheden om ons goede doel te steunen. Zie hieronder een overzicht van de mogelijkheden en bekijk welke vorm van steun het beste bij jou past.

Help Beat Batten in de strijd tegen deze verwoestende kinderziekte

Doneer direct

Doneer eenmalig of word donateur

Doneren
Pot met geld

Periodieke schenking

Wat is een periodieke gift zul je je misschien afvragen. Dat is zoals de naam al zegt een periodieke schenking waarbij je zelf de frequentie van de gift kunt bepalen. Deze gift is aftrekbaar van je inkomstenbelasting.

Lees meer

Nalatenschap

Neem Beat Batten op in uw testament! 

Lees meer