In actie voor Beat Batten!

In actie voor Beat Batten

Kom in actie voor Beat Batten en strijd mee voor de kinderen met de dodelijke kinderziekte Batten! Iedereen kan meedoen. Of je nu jong of oud bent, een kleine of grote actie opzet: wij heten je van harte welkom. Je kunt zelf in actie komen, als bedrijf of school in actie komen of een actie financieel steunen. Een actie aanmaken op ons actieplatform is zo gebeurd net als een actie steunen. Dit leggen we hieronder in een paar stappen uit.

Een actie aanmaken:

Stap 1: start een actie!

Maak in een paar stappen een persoonlijke actiepagina aan of sluit je aan bij een evenement waarbij je als deelnemer (teamlid) mee gaat doen.

Stap 2: promoot je actie

Deel je actie met zoveel mogelijk vrienden, familie, collega’s en kennissen en vraag hen jou financieel te steunen.

Stap 3: Zamel geld in

Met je actiepagina zamel je makkelijk geld in voor je actie.

actie aanmaken

 

Een actie steunen:

Je kunt makkelijk en snel een bestaande actie of bestaand evenement steunen met een donatie. Kies een actie of evenement waaraan je wilt doneren, vul het bedrag en je gegevens in (anoniem doneren kan ook) en rond je betaling af.

actie steunen

 

 

Heb je vragen of wil je meer ondersteuning?

Wij helpen je graag om je actie tot een succes te maken. Neem gerust contact op met Sabrina de Haan via info@beatbatten.nl of 088-8200000.

 

13642,- Einde 23 12 2022

2022 | Maaslandcollege

Het Maaslandcollege in Oss zet de december maand in om aandacht te vragen voor stichting Beat Batten samen met ruim 1200 leerlingen door middel van een sponsorloop. Tijdens deze actie wordt aandacht gevraagd voor Beat Batten.

Lees meer >>
46328,-

Pleun's Regenboogijsje

Pleun's regenboogijsje is gemaakt door Pleun. Per verkocht ijsje gaat er € 0,50 naar Beat Batten om bij te dragen aan hoopgevend onderzoek naar Batten. Heb jij ze al geproefd?

Lees meer >>
6528,-

2024 | Verjaardagsacties voor Beat Batten

Vier jij jouw verjaardag maar heb jij geen cadeau wensen? Vraag dan een gift voor stichting Beat Batten. Dit kan door jouw eigen verjaardagsactie aan te maken en aan jouw vrienden en bekenden een donatie te vragen.

Lees meer >>