Collectebus van Sander Kocken

Collectebus van Sander Kocken

Vandaag zijn we gestart met de digitale collecteweek van 2023. Bij aanvang hadden we al bijna 60 digitale collectanten die voor ons in actie komen. Tussen deze collectebussen, zie je ook de collectebus van Sander Kocken. Sander is de acteur die te zien is in onze tv commercial ‘Voor altijd papa’s kleine meid’. Sander stelt zich voor.

Mijn naam is Sander Kocken. Sinds 2003 speel ik in televisieseries, films, commercials, bedrijfsvideo’s, e-learnings en verzorg ik entertainment op locatie. Zowel op maat gemaakte acts als podium presentaties.

In 2022 werd ik gevraagd om belangeloos mee te werken aan de tv spot voor Stichting Beat Batten. Een ziekte waar ik nog nooit van had gehoord. Ik ging mij hierin verdiepen. Als vader van drie gezonde kinderen (2010 & 2013 & 2018) greep dit mij dit enorm aan. Het idee te hebben dat je een gezond kind hebt maar deze moet zien aftakelen in plaats van te zien groeien, deed mij al snel besluiten om mee te werken aan de campagne. 

Met regelmaat word ik nog aangesproken door mensen die het spotje hebben gezien. Vaak is het hen nog niet helemaal duidelijk wat de ziekte van Batten inhoud. Daar moet verandering in komen, dus vertel ik dan over Batten.

Ik hoop als eerste nog meer bekendheid en acceptatie te krijgen voor deze ziekte met deze collecteweek. Mensen te laten beseffen dat niets vanzelfsprekend is. Daarnaast uiteraard hoop ik dat er veel geld opgehaald wordt voor het hoopgevende onderzoek.

Sander Kocken
02.03.1978
Acteur, entertainer & presentator
www.sanderkocken.nl
www.leuketypetjes.nl

DONEER IN DE DIGITALE COLLECTEBUS VAN SANDER