De IJsprofessor van Onwijs Lekker IJs

De IJsprofessor van Onwijs Lekker IJs

De IJsprofessor van Onwijs Lekker IJs uit Nijmegen zet zich in voor stichting Beat Batten. Onwijs Lekker IJs maakt ambachtelijke en verantwoorde fruitijsjes!

‘Sinds dit jaar is Onwijs Lekker IJs ambassadeur voor Stichting Beat Batten! Met als gezamenlijk doel om geld in te zamelen voor onderzoek naar therapie voor behandeling of genezing van deze vorm van kinderdementie. Daarnaast zet de stichting zich ook in voor voorlichting aan medici, onderzoekers en familie van kinderen met de ziekte van Batten.
 
Om de stichting te steunen is er door de IJsprofessor samen met Pleun van 6 jaar oud, die zelf ook lijdt aan deze verschrikkelijke stofwisselingsziekte, Pleun’s Regenboog IJsje bedacht. Dit unieke ijsje is inmiddels op meerdere plekken in Nederland te koop zijn en van elk ijsje gaat een deel naar Stichting Beat Batten.
De ouders van Pleun zijn eigenaar van horecaconcept Meadow op het Deventer Stadsstrand, dit is natuurlijk één van de verkooppunten, het Regenboogijsje is hier een enorm succes!’
 
Dank je wel Matthijs van Onwijs Lekker IJs voor jouw hulp en dit mooie initiatief!

 

Partners