Digitale Collecteweek 2024

Digitale Collecteweek 2024

Ter voorbereiding op de Digitale Collecteweek 2024 waren wij onlangs in het Wilhelmina Kinderziekenhuis om nieuwe mini docu’s op te nemen, waarin we uitleggen hoe het onderzoek ervoor staat én waarom het financieren van hoopgevend onderzoek zo ongelofelijk belangrijk is in de strijd tegen Batten.

Gijs Rademaker ging in gesprek met Jeroen Veenstra, de vader van de 9-jarige Gerwin die de ziekte van Batten heeft en dit jaar het gezicht is van onze collecteweek. Maar ook sprak Gijs over de onderzoeken naar Batten met Dr. Peter van Hasselt, met postdoc Ursula Heins Marroquin, met Margriet Groot Huisman van onze medische adviesraad en met Beat Batten voorzitter Ronald Jansen.

Steun ons in de strijd tegen Batten en maak vandaag nog jouw eigen digitale collectebus aan. Nodig jouw familie, vrienden, collega’s en bekenden uit om samen met ons te collecteren en samen met ons zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het financieren van hoopgevend onderzoek.

Laten we van de Digitale Collecteweek ook in 2024 weer een groot succes maken. Samen staan we sterk! Samen kunnen we Batten gaan verslaan.