Geslaagde motortoertocht voor Beat Batten

Geslaagde motortoertocht voor Beat Batten

12 juni 2022 vond er een geslaagde motortoertocht voor Beat Batten plaats. Deze werd georganiseerd door Gerwin Koopsen in samenwerking met motorclub Keizer Karel.

Het was al gezellig voor de start, verzamelen was vanaf 9.00 uur en voor 9.30 waren de meeste rijders wel binnen. Inschrijven kon bij Thea en eventueel de navigatie laden werd verzorgd door Jacques en Quirijn. Joost en Saskia hadden de tafels en de banken gebracht zodat we even rustig konden zitten.

De mooie rit werd uitgezet door de tourcommissie. De lunchstop was bij Autobedrijf Bedeaux in Groessen, daar konden we gezellig buiten zitten en de lunch gebruiken die werd verzorgd door Helma en Renée. Allard was de krokettenbakker! De lunch is gesponsord door Nedfinance uit Nijmegen.

Toen weer een mooi stukje gereden, totale rit ong. 165 km en de finish was bij Markt 19, de meest bekende ijssalon in Wijchen en we parkeerden bij de grote kerk, het ijsje werd ook gesponsord.

Een mooie gezellige dag met een opbrengst van € 1350.- voor stichting Beat Batten! Dit geld wordt gebruikt voor financiering van onderzoek naar de ziekte van Batten. Bedankt allemaal!

Gerwin Koopsen