Invigor Videoproducties partner van Beat Batten

Invigor Videoproducties partner van Beat Batten

Vandaag willen wij graag Invigor Videoproducties aan jullie voorstellen. Joost en Tido zijn dé mannen achter Invigor Videoproducties. Zij hebben onder andere het camerawerk verzorgd in de mini docu’s, waarin Gijs Rademaker interviews afnam over Beat Batten, die de afgelopen week gepubliceerd zijn. En zij zijn partner van stichting Beat Batten.

Invigor Videoproducties

Invigor, een naam geïnspireerd door het Latijnse woord “Vigor” en het Engelse werkwoord “invigorate”, staat voor het versterken en het ontketenen van kracht. Dit vormt de essentie van wie wij zijn! Als collega’s en gepassioneerde videomakers hebben wij één doel voor ogen: een dienst, product en bedrijf versterken met adembenemende video’s die een blijvende impact achterlaten.

Partner van Beat Batten

Batten moet verdwijnen, daar maken enorm veel vrijwilligers zich elke keer weer hard voor. Per toeval kwamen wij met een paar van deze vrijwilligers in aanraking en werd ons snel duidelijk dat Stichting Beat Batten een organisatie was waar wij ook een steentje aan kunnen bijdragen. Dat doen wij door op onze manier te laten zien wat al deze vrijwilligers steeds weer van de grond weten te krijgen en het verhaal van Beat Batten verder te verspreiden door middel van video.

Invigor Videoproducties, dank voor jullie steun aan stichting Beat Batten! 

Lees hier meer over het vrienden- en partnerplan!

Er is nog geen medicijn of behandeling voor kinderen met Batten. Help mee om daar verandering in te brengen. Doneer voor onderzoek. Elke bijdrage helpt!

DONEER

 
Wat is de ziekte van Batten?

De ziekte van Batten (Batten Disease, type CLN3) is de benaming voor een groep erfelijke stofwisselingsziekten die vrijwel uitsluitend voorkomt bij kinderen. Als je kind Batten heeft, dan lijkt er tot ongeveer het 5e jaar niets aan de hand. Daarna volgt een opeenstapeling van problemen: ernstig verlies van gezichtsvermogen, aanvallen van epilepsie, geheugenverlies en dementie, kinderen komen in een rolstoel terecht, verliezen de mogelijkheid te communiceren. Onvermijdelijk volgt het overlijden van het kind, meestal tussen het 15e en 25e levensjaar.