No Time to Die for Beat Batten

No Time to Die for Beat Batten

No Time to Die voor Beat Batten

007 oktober was dé dag dat de Ronde Tafel Oss een benefietavond in James Bond stijl voor Beat Batten organiseerde.
Na een heerlijk diner bij De Nieuwe Wereld in Oss werden we vanaf 20.00 bij Kinepolis in Oss ontvangen door twee Bond girls met een heerlijk drankje en de nodige hapjes.
Voor aanvang van No Time To Die werden de gasten welkom geheten door Jorg Zwaans van de Tafelronde Oss. Aansluitend werd de trailer van de documentaire over Batten getoond. De zaal werd ijzig stil. Na deze trailer kwam onze voorzitter, Ronald Jansen, op het podium. Met diep ontzag luisterde de zaal naar zijn verhaal over de impact van Batten op zijn gezin. Zoon Roel was op dat moment niet in de zaal aanwezig omdat hij niet weet welke symptomen bij Batten horen. Toen Roel eenmaal in de zaal was, startte de film No Time to Die.

Bijzonder om te zien was dat Ronald en zijn vrouw de hele film nasynchroniseren voor Roel, niet alleen de tekst, maar alles wat wij zagen. ‘Er loopt een man met een masker….”, “Je ziet een vrouw met haar dochter…”, “Bond vertrekt in een Aston Martin type… ” De grijns op het gezicht van Roel tijdens deze avond was onvergetelijk. Hij heeft een fantastische avond beleefd, dankzij de organisatie en alle aanwezige bezoekers.

In de pauze werd er onder leiding van Jack van Lieshout een veiling georganiseerd met toffe items; zoals een kraan met reclame van Spierings, business seats bij een wedstrijd van Ajax, een maatwerkpak van WOLF Mode Oss maar ook mocht startbewijs 007 voor de WOLF Rally Oss – No4 niet ontbreken.

Na de film werd bekend gemaakt dat tijdens deze benefietavond geheel in James Bond stijl, een bedrag van € 8.653,= is ingezameld. Een bedrag dat wordt gebruikt om onderzoek naar Batten, een vorm van kinderdementie, te financieren.

Dank aan de organisatie, bezoekers en sponsoren voor deze fantastische avond!