Ouders van Batten-patiënten collecteren digitaal: Corinne Vollebregt, moeder van Jake

Ouders van Batten-patiënten collecteren digitaal: Corinne Vollebregt, moeder van Jake

Tijdens deze collecteweek stellen wij jullie graag voor aan een aantal van onze collectanten.

Niemand kan beter onder woorden brengen waarom deze collecte zo belangrijk is, als ouders van kinderen met Batten. Corinne Vollebregt is de moeder van Jake.

“Jake vond het altijd leuk om te fietsen en nog steeds vraagt hij aan mama wanneer we weer gaan fietsen. Nu fietst hij niet meer zelf, want hij kan de weg niet meer zien.”

Fietsen gaat alleen nog, als mama fietst en Jakey veilig achterop zit. Zijn lievelingskleur is roze en alle kleuren van de regenboog. Nu ziet hij alleen nog maar zwart

Jakey is een nieuwsgierig jongetje dat het liefst van mama weg liep om de wereld te ontdekken. Nu durft hij mama’s hand niet meer los te laten, bang dat hij haar kwijt raakt. Hij ontdekt nog steeds de wereld, maar op tast en reuk en vooral dicht bij mama.

De wetenschap dat Batten een ziekte is die steeds meer beperking gaat opleveren, is afschuwelijk. Daarom collecteert de familie van Jake.

Alleen samen kunnen we de ziekte van Batten verslaan. Help jij mee?

Helpen jullie hen mee helpen om de ziekte te verslaan? Maak dan jouw eigen digitale collectebus aan of draag jouw steentje bij door een donatie aan de collectebus van de tante van Jake.