Padelfactory vriend van Stichting Beat Batten

Padelfactory vriend van Stichting Beat Batten

Het vrienden- en partnerplan van Stichting Beat Batten.

Vlak voordat in 2020 de Corona pandemie Nederland stil legde, hadden wij ons vrienden- en partnerplan uitgeschreven en waren wij als stichting klaar om de zakelijke markt om hulp te vragen. Veel van de donaties die wij binnen kregen waren afkomstig uit evenementen en acties. Wij zijn ontzettend dankbaar voor al deze evenementen en acties, maar realiseerden ons ook dat wij daar niet voor het grootste deel afhankelijk van moesten zijn. Niet veel later belandde ons land in een intelligente lockdown en lag alles stil. Ook de evenementen en acties.

Veel bedrijven zaten in zwaar weer, om die reden hebben wij de uitvoering en introductie van ons vrienden- en partnerplan moeten uitstellen. Ondanks dat is het ons toch gelukt om met een aantal zakelijke partners een stap in het vrienden- en partnerplan te zetten. In dit vrienden- en partnerplan kunnen bedrijven ons op jaarlijkse basis steunen, door middel van donaties of diensten. Ideaal voor de maatschappelijk betrokken ondernemers, die impact willen maken in de strijd tegen de ziekte van Batten. Hier lees je alles over het vrienden en partnerplan! Padelfactory is vriend van Stichting Beat Batten

Padelfactory is vriend van Stichting Beat Batten

“Eind vorig jaar kwamen wij in contact met Stichting Beat Batten. Wij kregen het verzoek om vriend van Stichting Beat Batten te worden. Toen wij uitgelegd kregen wat de ziekte van Batten inhoudt… moesten wij even schakelen. Waar onze overtuiging is dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om te kunnen sporten… verliezen kinderen met de ziekte van Batten steeds meer mogelijkheden om te kunnen sporten. Steeds meer raken zij gevangen in hun eigen lichaam. Wij willen bijdragen aan onderzoek dat behandeling mogelijk moet maken om deze kinderen een kans op toekomst te geven.

Padelfactory bouwt met passie Padelbanen. Vanaf begin dit jaar heeft Padelfactory ervoor gekozen om vriend van Stichting Beat Batten te worden. Per opgeleverd project op gebied van de aanleg van padelbanen, doet Padelfactory een donatie van € 250,= aan Stichting Beat Batten. Deze donaties zijn voor de stichting van groot belang om onderzoek te kunnen financieren.”

Marc Troostwijk over het vriendenplan van Padelfactory en Stichting Beat Batten;

Padel is een van de snelst groeiende sporten van dit moment. Wij zijn continue bezig met de groei van de sport en de aanleg van padelbanen. Deze groei staat in groot contrast tot het continue inleveren waar kinderen met de ziekte van Batten mee te maken hebben. Ons doel is sporten voor zoveel mogelijk mensen mogelijk maken. Daarom vinden wij het van belang om bij te dragen aan het financieren van onderzoek. Want alleen met het financieren van onderzoek, kunnen wij er met elkaar voor zorgen dat kinderen met Batten een kans op een toekomst krijgen. Let’s play Padel, Let’s Beat Batten! Helpen jullie mee?”

Marc Troostwijk – Padelfactory

 

Partners