Padeltoernooi ABN AMRO Clearing Bank

Padeltoernooi ABN AMRO Clearing Bank

De eerste editie van het padeltoernooi van ABN AMRO Clearing Bank? In 1 woord? Wauw!

Maar 1 woord volstaat écht niet! 

Donderdag 21 september vond het padeltoernooi plaats bij Padel Plaza in Amsterdam. Ambassadeur Erik de Zwart (ambassadeur Beat Batten) en Martine de Boer (organisatie toernooi namens ABN AMRO Clearing Bank) openden de avond. Hierna werd het heerlijke dinerbuffet geopend en startte DJ Erik de muziek. Maar liefst 42 deelnemende teams gingen vervolgens de sportieve competitie met elkaar aan. De deelnemende teams werden voornamelijk gevormd door klanten van ABN Clearing Bank.

De tikkies vlogen letterlijk en figuurlijk in het rond, zowel op de padelbaan als erbuiten om aan Batten te doneren. De sfeer was fantastisch en wij hebben alleen maar lovende woorden gehoord, over het toernooi maar ook over het gekozen doel en de noodzaak om hoopgevend onderzoek te financieren. 

Er werd deze avond, mede dankzij de door ABN AMRO Clearing Bank ingezette ‘verdubbelaar’, een geweldig bedrag ingezameld voor het financieren van hoopgevend onderzoek; € 33.740,=. Dus een fantastisch resultaat tijdens een fantastisch toernooi.

ABN AMRO Clearing Bank en alle klanten die hebben ingeschreven, ontzettend veel dank voor jullie steun en de mooie avond! Daarnaast, veel dank aan Martine voor het organiseren van dit padeltoernooi! Wauw!