ScanCoveryTrial 2023

ScanCoveryTrial 2023

Nog 21 dagen wachten, maar dan is het voor Team Beat Batten eindelijk zover; de start van de ScanCoveryTrial 2023. 

ScanCoveryTrial 2023

“De ScanCoveryTrial gaat in één week tijd kris kras door het prachtige Scandinavië. Tijdens deze week rijden we ruim 7.000 kilometer en dat onder omstandigheden met veel sneeuw, ijs en temperaturen welke kunnen dalen tot wel min 47 graden Celsius. De 11e editie gaat op donderdag 5 januari van start en de finish is op zaterdag 14 januari 2023. De route is net als voorgaande jaren, behoudens de speciale bestemming (De Noordkaap), top secret maar zal ongetwijfeld een betoverende indruk achterlaten bij de deelnemers en de vele volgers. De ScanCoveryTrial is beslist geen race of rallywedstrijd maar een autotoertocht waarbij een strikte naleving van de verkeersregels van essentieel belang zijn voor de gehele tourtocht. Naast navigatie via coördinaten maakt ScanCoveryTrial ook gebruik van een route boek met leuke klassementproeven.”

Team Beat Batten

Team Beat Batten bestaat uit regio ambassadeur Gerwin Koopsen en zijn partner Helma Cobussen. Voor de 3de keer gaan zij de uitdaging aan door aan deze mooie tourtocht deel te nemen. Zij bekostigen deze deelname zelf. Tegelijkertijd vragen zij aandacht voor stichting Beat Batten. De afgelopen jaren organiseerden zij diverse acties om met hun deelname sponsoring en aandacht te vragen voor Beat Batten. Helma maakte tijdens de lockdown mondkapjes, samen organiseerden zij vele statiegeldacties én de auto waarmee zij naar de Noordkaap zullen rijden wordt voorzien van stickers met logo’s van sponsoren. Inmiddels hebben zij ruim € 11,000,= ingezameld.

Sponsorpakketten

Wil jij jouw bedrijfslogo op hun auto door Scandinavië laten toeren? Neem dan contact op met Team Beat Batten! 

  • Platina: voor € 1500.- logo heel GROOT op de motorkap!
  • Goud: voor € 500.- logo GROOT (20 bij 30 cm) op de zijkant van de auto. 
  • Zilver: voor € 350.- uw logo MIDDEL (13 bij 18 cm) op de zijkant van onze auto. 
  • Brons: voor € 250.- uw logo KLEIN (10 bij 15 cm) op de zijkant van onze auto.

Uiteraard is het ook mogelijk om een donatie te doen, dit kan via de actiepagina van Team Beat Batten

Wil jij Team Beat Batten volgen tijdens hun reis? Volg dan hun Facebookpagina.

Wij maken graag van de gelegenheid gebruik om hierbij Team Beat Batten, te weten Gerwin en Helma, maar ook al hun sponsoren te bedanken voor hun steun aan Stichting Beat Batten.