WOLF Rally Oss – No4

WOLF Rally Oss – No4
Wat een prachtige dag hebben we beleefd afgelopen zaterdag tijdens de WOLF Rally Oss – No4.
Ruim 60 unieke auto’s verzamelden zich in het park bij het Jan Cunen Museum voor een kop koffie met gebak. Na een rollende start door de Molenstraat vertrokken de deelnemers naar Fort Lent voor de heerlijke lunch. 
 
Er werd ’s middags een stop gemaakt bij Porsche Centrum Gelderland, waar de deelnemers werden ontvangen met koffie en gebak. De meest fantastische auto’s werden bezichtigd in het classic car centrum. Na deze stop werd de route vervolgd richting Oss. Na de finish aan de Molenstraat, werd er doorgereden naar het stadion van Top Oss. Hier werd een fantastische barbecue georganiseerd. De avond werd afgesloten met een veiling, waarvoor toffe items beschikbaar werden gesteld door ondernemers uit zowel Oss als ver erbuiten.
 
De fantastische dagopbrengst van €44.454,= voor Stichting Beat Batten werd na de veiling bekend gemaakt. De DJ sloot de feestavond af met heerlijke muziek!
 
Namens Beat Batten en de organisatie van WOLF Rally Oss, BEDANKT!! Bedankt aan alle deelnemers, sponsoren, donateurs en de mensen die ons via hun eigen social media kanalen exposure hebben gegeven, en dat zijn er heel veel geweest!
 
Speciale dank aan MFM Brabant voor de verzorging van WOLF Rally Radio, dat was goud!
Wij gaan nog even nagenieten van deze editie, maar zitten niet lang stil want de volgende editie wordt een lustrum om niet te vergeten! Hou de socials en website van WOLF Rally Oss en Beat Batten in de gaten, dan ben je als eerste op de hoogte van WOLF Rally Oss – edition 2023