Documentaire 'Ziekte van Batten'

Docu

Bekijk hier online de documentaire De Ziekte van Batten, de klap, het besef, en de toekomst

In de week van 5 tot 11 juni is het de digitale collecteweek van Beat Batten! De hele week zijn meer dan 150 collectanten online bezig om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het onderzoek dat moet gaan leiden tot een behandeling van deze slopende en dodelijke vorm van kinderdementie.

Om deze ziekte meer bekendheid te geven, en om beter te begrijpen hoe het is om de ziekte te hebben en hoe het is om als familie er mee om te gaan, is er nu ook een documentaire gemaakt over 3 vaders: Koos, Addy en Ronald. Alle 3 knokkend tegen de ziekte via de vele acties, maar tegelijkertijd ook vader zijn van een patientje. Zij, en anderen vertellen hun verhaal over wat het met hen en hun omgeving doet, en hoe ze toch doorgaan met het leven. Een indrukwekkend verhaal over de klap van de diagnose, het besef en wat dat betekent voor de toekomst.

Gedurende de hele collecteweek zal er aandacht voor de ziekte via deze unieke documentaire worden gevraagd.
Stichting Beat Batten bedankt de Rocketboys voor de productie en uiteraard iedereen die eraan heeft meegewerkt.

De Ziekte van Batten, de klap, het besef, en de toekomst – documentaire.

Heb je naar aanleiding van het zien van deze documentaire vragen of heb je behoefte om iemand te spreken? Stuur ons dan een berichtje via info@beatbatten.nl en we zorgen dat er snel iemand contact met je opneemt.

Zoals aangegeven houdt Stichting Beat Batten zich primair bezig met het financieren van baanbrekend onderzoek. Mocht je willen doneren, dan kan dat heel eenvoudig door hieronder op de doneerbutton te klikken. Dank je wel.

DONEER DIRECT