Larense Batten Rally 2024

Larense Batten Rally 2024
Zaterdag 25 mei vindt de tweede editie van de Larense Batten Rally plaats!

Heb jij een bijzondere auto, een groot hart en heb jij 25 mei ruimte in jouw agenda voor de mooiste rally van het Gooi? Meld je dan nu aan voor de Larense Batten Rally. Het startschot voor deze rally zal bij het Brinkhuis in Laren plaatsvinden. 

Een team bestaat uit de bestuurder en bijrijder. Een gezellige dag, de route in toerklasse of sportklasse, een lekkere lunch op een mooie locatie en het diner zijn inbegrepen in het inschrijfgeld van €350,= per auto.  

Met jouw deelname beleven jullie niet alleen een mooie dag, maar dragen jullie bij aan de financiering van hoopgevend onderzoek naar de zeldzame stofwisselingsziekte Batten. Op dit moment is er nog geen behandeling beschikbaar, waardoor deze patiënten al op jonge leeftijd komen te overlijden. 

Beschik jij over een geldig rijbewijs? 
Heeft jouw auto een geldige verzekering én APK bewijs?  

Dan ben jij klaar om het inschrijfformulier nu in te vullen! Na het invullen van het inschrijfformulier en betaling via de website, ontvang jij jouw inschrijfbevestiging inclusief de factuur.  

Beat Batten helpen en meteen je bedrijf op de kaart zetten? Word dan goud, zilver of brons sponsor, je kunt dit direct op jouw inschrijfformulier aangeven. 

Bekijk alle Larense Batten Rally teams