Wie is Beba?

Het symbool voor alle kinderen met Batten die vroeg of laat hun knuffel niet meer kunnen zien...

Wie is Beba?

Wie is Beba?

Welkom op de pagina van Beba. Dit is het meest knuffelbare hondje van Nederland. Beba is niet zomaar een knuffelbeer, hij is het symbool van hoop en troost voor alle kinderen met de ziekte van Batten. Zij die vroeg of laat hun geliefde knuffel Beba niet meer kunnen zien. Op deze pagina vertellen we je graag meer over Beba.

De inspiratie achter Beba: het verhaal van Tim

Beba beer is geïnspireerd op de knuffel van Tim. Deze dappere jongen heeft batten en kreeg Beba toen hij nog kon zien. Helaas is Tim nu blind geworden en is hij vergeten wie Beba ook alweer is. Beba is er voor Tim en voor alle andere kinderen die hem nodig hebben. Zijn liefde is onvoorwaardelijk en zijn knuffels zijn altijd beschikbaar voor wie dat nodig heeft. 

Ontvang een knuffel van Beba en voel de kracht van liefde

Waar Beat Batten is, is Beba. Soms reuzegroot, soms zo klein dat Beba in je binnenzak past. Ontvang een warme knuffel van Beba en voel de kracht van liefde. Beba staat voor alles wat goed en puur is in de wereld en zijn knuffels zijn een balsem voor de ziel. Of je nu een kind bent met Batten of gewoon behoefte hebt aan een beetje troost en warmte: Beba is er voor je. Zijn knuffels zijn een symbool van hoop en herinnering aan het belang van liefde en steun in ons leven. 

Strijd mee tegen Batten door Beba knuffeltjes te kopen

Door het kopen van Beba knuffeltjes steun je de strijd tegen de ziekte van Batten. Ook help je hierdoor kinderen met Batten om hun angsten en zorgen te verlichten. Alle opbrengsten gaan naar de Stichting Beat Batten, die zich inzet voor onderzoek naar deze ziekte. Elke knuffel die je koopt, brengt de wereld een stapje dichter bij een oplossing voor deze verschrikkelijke ziekte. 

Word deel van het Beba-team en maak het verschil!

Je kunt nu zelf ook deel uitmaken van het Beba-team door met de grote Beba op de foto te gaan of door kleine Beba knuffeltjes te kopen. Zo help je niet alleen de kinderen met de ziekte van Batten, maar heb je ook een eigen Beba om mee te knuffelen. Want zoals Beba altijd zegt: alle kleine beetjes (Beba’s) helpen! Dus sluit je aan bij het Beba-team en verspreidt zijn boodschap van liefde, hoop en steun. Laten we samen vechten tegen de ziekte van Batten en de kinderen die eraan lijden laten zien dat ze niet alleen zijn. Want waar Beat Batten is, is Beba en waar Beba is, is liefde en hoop.

 

Beba mascotte Beat Batten