WOLF Rally Oss - No4

WOLF Rally Oss – No4
Zaterdag 17 september 2022 wordt de WOLF Rally Oss – No4 georganiseerd! 

Heb jij een bijzondere auto (niet elektrisch!) en wil jij meedoen aan de tofste rally van Nederland?   

Zaterdag 17 september 2022 wordt de vierde WOLF Rally Oss in Oss georganiseerd! Voor de 4de keer staat deze rally in het teken van Stichting Beat Batten. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze fantastische samenwerking! De inschrijving is vanaf nu geopend!  

Beschik jij over een geldig rijbewijs? 
Heeft jouw auto een geldig APK bewijs?  

Dan ben jij klaar om het inschrijfformulier nu in te vullen! Na het invullen van het inschrijfformulier en betaling via de website, ontvang jij jouw inschrijfbevestiging inclusief het factuur. Daarmee is jouw inschrijving bevestigd! Met jouw deelname draag jij direct bij aan het financieren van onderzoek naar de Ziekte van Batten.  

Zodra het maximum van 80 teams is bereikt, wordt de inschrijving gesloten en kan jouw team zich alleen nog via de mail aanmelden voor de wachtlijst. Mochten teams zich terugtrekken voor deelname, wordt de wachtlijst in volgorde van binnenkomst benaderd voor inschrijving aan de deelnemerslijst.  

Het inschrijfgeld bedraagt € 300,= per team (maximaal 2 teamleden) en is inclusief lunch en diner. 

Beat Batten helpen en meteen je bedrijf op de kaart zetten tijdens WRO – No4? Wordt dan goud of zilver sponsor van deze editie, je kunt dit direct op jouw inschrijfformulier aangeven. 

Kun jij niet aan de rally deelnemen, maar wil jij op 17 september wel aanwezig zijn bij het avondprogramma? Reserveer dan hier jouw tickets. Voor € 125,= per persoon, kun jij aanwezig zijn bij het diner. Onderdeel van het avondprogramma zijn de veiling en de loterij.

Bekijk alle Wolf Rally teams

Lees hier alles over WOLF Rally Oss!