WOLF Rally Oss - No5

WOLF Rally Oss – No5

WOLF Rally Oss – No5 

Na vier geweldige edities hebben we dit jaar het eerste lustrum van de WOLF Rally Oss. Om dit te vieren is de WOLF Rally Oss eenmalig omgetoverd tot een 2-daagse Rally. Met nog mooiere routes en een geweldig avondprogramma inclusief overnachting.  2 en 3 september zijn de dagen om vast te leggen in je agenda.  

Reserveer je plek voor WRO 5! 
En schrijf je voor 21 maart in voor de 5de editie van de WOLF Rally Oss.  

Rally Informatie: 

Zaterdag 2 september vindt de start plaats in Oss, onderweg is er een lunch verzorgd, ’s avonds overnachten wij op een nu nog geheime locatie, alwaar ook het diner en de veiling zullen plaatsvinden. Zondag 3 september na het ontbijt zal de rally vervolgd worden met de finish in Oss.  

Deelname kost € 650,= per team, bestaande uit 2 personen. Incl. 1 hotelkamer voor 2 personen.  

Waarom inschrijven voor 21 maart? 

Vanwege het vastleggen van de hotelkamers sluit de inschrijving 21 maart. Na 21 maart kan alleen men nog inschrijven op aanvraag en is deelname afhankelijk van de beschikbaarheid in het hotel. 

Going for the extra mile?  

Wil jij als zilver of goud sponsor deelnemen aan dit lustrum? Regel dit direct bij jouw aanmelding. Als zilver sponsor betaal je € 950,= en als goud sponsor betaal je € 1.200,=  Lees hier wat deze sponsorpakketten voor jou als exposure opleveren? LINK TOEVOEGEN 

Bekijk alle Wolf Rally teams

Lees hier alles over WOLF Rally Oss!