Larense Batten Rally

Larense Batten Rally

Vanaf nu is de inschrijving voor de eerste editie van de Larense Batten Rally geopend. Deze dag vragen wij aandacht voor stichting Beat Batten. Samen met ambassadeur Erik de Zwart organiseren wij deze dag.

Op zaterdag 20 mei aanstaande wordt de gezellige rally gehouden voor mensen uit het hele land met een bijzondere auto èn een groot hart. Tegen betaling van € 300,- per auto krijg je een geweldige dag en draag je bij aan het financieren van noodzakelijk onderzoek in de strijd tegen deze nu nog dodelijke vorm van kinderdementie. We starten 20 mei rond 09:00 uur in het centrum van Laren en komen daar einde middag weer terug. Naast diverse opdrachten en uitdagingen verzorgen wij de lunch, een veiling met bijzondere items en het diner. 

Meld je hier aan voor de Larense Batten Rally. Wil jij jouw bedrijf op de kaart zetten en daarmee nog meer bijdragen aan het financieren van hoopgevend onderzoek naar de ziekte van Batten? Kies bij jouw inschrijving voor een van de sponsorpakketten of word een van de (hoofd)sponsors van de rally

Wij maken voor alle teams een actiepagina aan. Wil jij (een van) de deelnemende teams steunen? Bekijk hier de actiepagina van de Larense Batten Rally.

Wij kijken uit naar een gezellige, mooie en succesvolle eerste editie van deze rally, zien wij jou 20 mei? Tot dan!

Blijf op de hoogte en volg ons op de Facebookpagina van de Larense Batten Rally.